Hej alla, är ute efter att anlita en duktig fotograf i Stockholm eller Södertälje. Är det någon som har några bra tips på vem man kan anlita? Har kollat runt en del men fasiken vad dyrt det var! Vi hade tänkt oss att lägga max 4000 kr på en fotograf för några timmars jobb. Kanske ska man försöka hitta en duktig amatörfotograf i stockholmsområdet istället?
 
Hur som helst vore det trevligt om ni kunde tipsa mig om fotografen. 
 
Helst behöver vi någon som kan jobba snabbt och kostnadseffektivt i befintligt dagsljus utan störande moment och fördröjningar för uppdragen. Annars funderar jag på att köpa en bra kamera och börja foto själv, har varit i butiken i helgen och tittat på en Sony A6000 kamera. Priset ligger på ca 9.000 kr med ett extra objektiv. Sen tillkommer minneskort, extra batteri och väska samt stativ. Vad kan det landa på tro? Kanske runt 11.000 kr vilket blir dyrare än att anlita en fotograf men då kan man ju ha kameran vid flera tillfällen så det borde löna sig i längden!
 
Uppdatering!

Har nu hittat en fotograf som är duktig på företagsfotografering, personalporträtt och bröllopsfoto. Deras företag heter Fotograf Stockholm och ligger på Södermalm, ganska nära Medborgarplsten. Kom på att det blir mera bekvämt och praktiskt att anlita en kunnig fotograf än att försöka lära sig och ta bilderna på egen hand. Men vore ändå kul och kunna ta bra bilder, så kommer nog att köpa den där kameran efter lönen den här månaden.